20% KORTING op alle producten met kortingscode SUMMERSALE

betalen

Veilig betalen

Onze online betalingen worden afgehandeld door Nederlands grootse online betaalprovider Mollie.

Mollie staat garant voor veilige, betrouwbare betalingen en is PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) gecertificeerd.

 

Onze WynPlankie webshop is beveiligd met een SSL-verbinding, wat te zien is aan het groene slotje dat bovenaan de browser bij het website adres staat. De SSL ofwel 'Secure Sockets Layer' betekent dat er een beveiligde laag geplaatst is tussen een server en een internet browser waardoor (betalings)gegevens beveiligd worden. 

Betaalmogelijkheden

WynPlankie biedt de volgende betaalmethoden:

uniek en handgemaakt

Met iDeal reken je je aankoop in onze webwinkel af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

van wijn naar design

Betalen met Sofortbanking lijkt erg op betalen met iDEAL. Het grote verschil is dat je niet op de website van je vertrouwde bank komt, maar de overschrijving bevestigt op de pagina van SofortBanking.

waterblommetjie

Als je kiest voor SEPA overboeking, krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Je kunt vervolgens direct inloggen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of je kunt ervoor kiezen om het verzoek eerst naar jouw e-mail te sturen en het later over te maken. Kies je voor de e-mail, dan kan je vanuit de e-mail alsnog kiezen voor het betalen via een andere betaalmethode die is geactiveerd in je webshop.

waterblomekie

Voor betalen met Bancontact zijn er 3 verschillende opties:

  1. Mobiel apparaat met app
    Zodra je Bancontact als betaalmethode selecteert, wordt de app geopend waarna je met je pincode de transactie voltooit.
  2. Apparaat + mobiel apparaat met app
    Zodra je Bancontact als betaalmethode selecteert, wordt er een QR-code getoond. Deze code scan je met de Bancontact-app op je smartphone of tablet, waarna je met je pincode de transactie voltooit.
  3. Apparaat + kaartlezer
    Zodra je Bancontact als betaalmethode selecteert, vul je je kaartgegevens in. Je gaat nu naar je vertrouwde internetbankieromgeving. Je steekt je Bancontactkaart in de kaartlezer, vult de corresponderende gegevens online in en je voltooit de transactie.

Betalen per factuur

Je kunt het verschuldigde bedrag ook overmaken op basis van de factuur die je met de bevestigingsemail hebt ontvangen.

Rekeninghouder:             WynPlankie

IBAN:                                 NL58KNAB0400006006