20% KORTING op alle producten met kortingscode SUMMERSALE

Retourneren

Dankjewel voor jouw aankoop in onze webshop!

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een product terug wilt sturen. Dit kan binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen door een retour aan te melden via info@wynplankie.nl of door gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping.

Na het aanmelden van een retour dien je het product binnen 14 dagen terug te sturen.

WynPlankie stort het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding terug op de rekening waarmee je hebt betaald (mits de producten in goede orde retour ontvangen zijn).

  Hoe stuur ik een product terug?

  Stap 1

  Ga naar de WynPlankie retour pagina en maak je retour-label aan. Hiervoor hoef je alleen je postcode en je tracking nummer in te vullen en het label uit te printen.

  Stap 2

  Het product dat je terug wilt sturen verpak je indien mogelijk in de originele verpakking.

  Stap 3

  Plak je retourlabel op de verpakking.

  Stap 4

  Lever je retourpakket af bij het dichtstbijzijnde servicepunt van PostNL en bewaar je verzendbewijs goed. Op www.postnl.nl vind je de internationale afgiftepunten van PostNL.

  Let op:

  • Stuur je slechts een deel van de bestelling terug, dan storten wij alleen het bedrag van de teruggestuurde artikelen op je rekening, exclusief de verzendkosten.
  • Producten kunnen alleen geretourneerd worden om geld terug te krijgen. Wil je graag een vervangend product, dan plaats je een nieuwe bestelling in onze webshop.
  • De kosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening.
  • Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, moet je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan WynPlankie terugsturen.
  • Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan WynPlankie deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen.

   

  Heb je nog vragen? Mail of bel met WynPlankie: info@wynplankie.nl, tel: 06-25394317

  We helpen je graag!