20% KORTING op alle producten met kortingscode SUMMERSALE

Verzenden

Levertijd

Elke bestelling is reden tot vreugde. Voor jou als klant, maar ook voor het team van WynPlankie. Daarom vinden we het belangrijk om elke bestelling zo zorgvuldig èn zo snel mogelijk te verwerken.

De levertijd bedraagt maximaal 2 werkdagen voor producten die we op voorraad hebben. Dit is een indicatie van de levertijd en staat ook op de product pagina vermeld. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Met de track en trace code die je van ons per mail ontvangt kun je je bestelling volgen.

Verzendkosten

  • De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
  • Verzendkosten zijn gratis voor bestellingen vanaf € 70,- (Nederland en België)
  • Voor bestellingen onder de €70 betaal je €5,95 (binnen Nederland)

Verpakking

Niet alleen onze producten zijn duurzaam, ons verpakkingsmateriaal ook! Van milieuvriendelijke noppenfolie, biologisch afbreekbaar vulmateriaal, etiketten van graspapier tot het papieren eco-tape waar we de verpakking mee dichtplakken. Bovendien proberen we iedere bestelling zo te verpakken dat we zo weinig mogelijk materiaal hoeven te gebruiken.

Lees meer over WynPlankie en duurzaamheid

Bezorging

Alle bestellingen worden thuisbezorgd door PostNL. Het is ook mogelijk om een PostNL afhaalpunt te selecteren, waarna je het pakket zelf een op gewenst moment af kan halen.